Zorg jij voor iedereen maar heb je voor jezelf te weinig tijd? Ben jij die hardwerkende moeder die alles altijd strak geregeld heeft? Loop je helemaal leeg in je werk en zit je niet op je plek? Heb jij het gevoel dat je jezelf ergens bent vergeten?

Zijn er heftige dingen gebeurd waardoor je jezelf niet meer terug kent? Dan zul je niet de vrijheid en het vertrouwen voelen om je dromen werkelijkheid te maken. En je verdient het om voluit te leven vanuit je ‘zijn’, je intuïtie te volgen en te vertrouwen in je ambities. Het is tijd jezelf te hervinden.

We raken onszelf onderweg weleens kwijt

Stress, het dagelijkse leven en dan ook nog alle levensveranderende gebeurtenissen maken soms dat je niet meer weet wie je bent, dat je het gevoel hebt verschillende rollen te spelen. Dat je aan de oppervlakte lijkt te drijven, je niet meer weet waar je passie ligt, of hoe je contact kan maken met je gevoel en daarmee op je intuïtie leert vertrouwen.

Ga op zoek naar jezelf!

Ik wil je graag leren hoe je weer opnieuw contact maakt met jezelf, hoe je voelt waar jouw passie ligt, hoe makkelijk het is om keuzes te maken als je ze vanuit je gevoel maakt, en hoe goed het voelt als je jezelf goed vindt zoals je bent. 

De uitdaging

De echte uitdaging is niet zozeer jezelf terug te vinden. De echte uitdaging is hoe je ervoor zorgt dat je dit als een basis hebt voor je hele leven. Hoe je in stressvolle tijden bij jezelf kunt blijven, en je gevoel kunt volgen. 

Je kunt een weekendretreat doen of een weekje ibiza boeken, maar daarna beland je weer in hetzelfde stressvolle bestaan. Hoe zorg je dan dat je niet direct weer daarin wordt opgeslokt?

Retreat van een 6 maanden

Met mijn programma leer je in een jaar contact met jezelf te leggen, zelfliefde en intuitie vergroten, zet je de juiste stappen naar je droomleven en kun je ook in stressvolle tijden leven vanuit de kern. Je leert je eigen strategieën en patronen kennen, begrijpen en zult ze leren loslaten. Overheersende emoties en gedachten worden doorbroken.  Een retraite van een jaar, speciaal en alleen voor jou!